Datum:

26.07.2013. 10:30

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara 3077 pregleda

Kompanija Honda najavila je da će najsavremeniji ADS sistem u svetu za automatsko podešavanje visine i hoda amortizera biti korišćen u novom modelu Civic Tourer, koji će na evropskom tržištu biti dostupan početkom 2014. godine.

Ovo je prvi put da se najmoderniji sistem za automatsko podešavanje visine i hoda amortizera u odnosu na podlogu koristi u nekom komercijalnom vozilu. ADS sistem je razvijen u cilju obezbeđenja veće stabilnosti i udobnosti u različitim uslovima vožnje i opterećenja vozila.

„Korišenjem tehnologije ovog formata u komercijalnom vozilu kao što je Civic Tourer, svim vozačima omogućeno je da iskuse prednosti ovog savremenog sistema koji pruža mnogo sigurniju i bezbedniju vožnju“, izjavio je Adrian Killham, menadžer velikih projekata.

Kako je novi Civic Tourer model projektovan u Evropi, Hondin evropski R&D tim je radio na razvijanju tehničkih i dizajnerskih rešenja. Cilj je bio proizvesti najbolje vozilo u klasi, sa najsavremenijom tehnologijom i prepoznatljivim izgledom.

Projektni tim razvijao je koncept novog modela na osnovu potreba i očekivanja kupaca na evropskom tržištu. U skladu sa tim i testiranje je sprovođeno u najrazličitijim uslovima vožnje na evropskim putevima.

Novi Civic Tourer proizvodiće se u Hondinoj fabrici u Velikoj Britaniji. Nakon predstavljanja na Sajmu automobila u Frankfurtu u septembru 2013.godine, na evropsko tržište biće plasiran početkom 2014. godine.

Izvor: Delta Automoto

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)