Datum:

07.09.2016. 10:26

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Honda Srbija, kao društveno odgovorna kompanija koja podržava razvoj mladih talenata, kulture i sporta u našoj zemlji, prepoznala je potencijal ovih mladih sportista i podržala ovu manifestaciju kao automobilski sponzor.

Ukupno šesnaest ekipa podeljenih u dve kategorije, U14 i U16, učestvovalo je u borbi za pobednički trijumf. Sportski duh i ljubav prema sportu mladih igrača najpoznatijih timova iz zemlje, kao i pet timova iz inostranstva obeležili su dane za nama na Adi Ciganliji.

Nakon finalne utakmice u kategoriji mladih igrača rođenih 2003. godine, trijumf je odneo klub Altınordu FK iz Turske pobedivši OFK Beograd u neizvesnoj borbi koja je trajala do samog kraja utakmice. Takođe, u kategoriji mladih igrača rođenih 2001. godine, pobedu je odneo Altınordu FK iz Turske pobedivši Krasnodar FC iz Rusije, rezultatom 1:0.

Finalni dan turnira završen je svečanom dodelom nagrada, kako najboljim timovima, tako i najboljim pojedincima koji su svojom igrom obeležili ovogodišnji Elite Neon Cup.

Honda Srbija će nastaviti da podržava razvoj sporta u našoj zemlji kroz pružanje podrške sportskim manifestacijama, što je bio slučaj i do sada.

1

2

3

Izvor: Delta Automoto

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)