Datum:

21.02.2021. 9:12

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Honda je predstavila novi HR-V e:HEV, koji će u Evropi biti dostupan kupcima u toku ove godine.

Na taj način će se novi krosover pridružiti osveženom CR-V-u i novom Jazzu s e:HEV oznakom, koja znači – „Hybrid Electric Vehicle“.

Novajlija predstavlja još jedan korak za japanskog proizvođača ka potpunoj elektrifikaciji evropskog portfolija do 2022.

U smislu stajlinga, HR-V e:HEV može da se pohvali „kupeovskom“ siluetom, istog dizajnerskog jezika koji nalazimo na drugim novim Hondinim modelima. Elementi poput integrisane maske, dugačke haube i visokog ramenog pojasa, imaju za cilja da „projektuju osećaj stabilnosti i sigurnosti“, kaže Honda.

„Novi HR-V ostvaruje primamljivu kombinaciju stajlinga premijum SUV-a i izuzetne prostranosti, zahvaljujući inteligentnom paketu komponenti hibridnog pogonskog sklopa. Rezultat toga je da HR-V zadržava prostranost vodeću u klasi, za maksimalan komfor za četvoro putnika.“

Što se unutrašnjosti tiče, elektrifikovani HR-V nudi premijum osećaj zahvaljujući modernim tkaninama i površinama mekim na dodir. Armaturnu tablu krasi minimalistička estetika, s dominananim horizontalnim panelom instrumentacije. Rešenje pomalo podseća na mešavinu Mazde i Audija, što naravno nije loše samo po sebi.

Cilj proizvođača je bio da stvori poseban ambijentalni osećaj, što je dodatno naglašeno novim ventilacionim sistemom, koji kreira „zavesu svežeg vazduha pored i iznad putnika“. Moderni ventilacioni otvori u obliku slova „L“ postavljeni u gornjim uglovima armaturne table takođe predstavljaju lep detalj, baš kao i svestrana „magična sedišta“, koja možete aranžirati u skladu s potrebama.

Što se tiče detalja vezanih za dvomotornu hibridnu postavku, kao i cenovnik i specifikacije, očekujemo ih uskoro.

Izvor: Vrele gume

0 komentara
Ostavi komentar
Ime (*)

E-mail (*)

Komentar

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)