Datum:

26.07.2011. 10:41

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 5503 pregleda

Nova Honda Pilot (2012) izgleda baš kao udobno vozilo za one koji vole jednostavne i neupadljive automobile. Obzirom da je reč o pouzdanom porodičnom automobilu koji može da preveze do osam ljudi sa prtljagom, onda se može reći da to uopšte nije loš auto.

Spoljašnje promene koje su zadesile ovaj model (slika gore) učinile su da on izgleda još neupadljivije od pretodnog modela. Honda Pilot (2012) ima redizajniranu prednju maska koja nema baš ništa zajedničko sa prethodnom: ona je bila upadljiva i davala je automobilu profinjenost, ali je zamenjena jednom prilično dosadnom.

Honda Pilot (2011)

Donji deo i svetla za maglu su redizajnirana, što doprinosi njegovom kompaktnom izgledu. Proizvođač obećava svojim kupcima da će nova Honda Pilot imati poboljšanu uštedu goriva, zahvaljujući šestostepenom menjaču koji zamenjuje petostepeni na prethodnom modelu. U unutrašnjosti su se dogodile brojne promene, koje se najviše odnose na audio i navigacioni sistem.

Tu su i nove kolor šeme i nov dizajn točkova, iako se neka velika razlika u odnosu na raniji model i ne primećuje. Nova Honda Pilot na tržištu će se naći u septembru.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)