Datum:

03.02.2019. 9:27

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Honda je na australijanskom tržištu prisutna od 1969. godine, te ove godine obeležava 50 godina prodaje. U tu svrhu su kreirane specijalne varijante modela NSX, Type R i slično…

Naime, Honda je odlučila da automobile, motocikle pa i kosilicu za travu,obmota zlatnom folijom. Foliju je kreirala i nalepila kompanija Vinyl Wraps and Graphics u saradnji sa japanskim proizvođačem. Izbor boje nije slučajan, jer je 50. godišnjica poznata i kao zlatna godišnjica.

Dva vodeća modela (sportska) modela kompanije Honda su NSX i Civic Type R. Oni su izabrani za za “tretman” zlatnom folijom.

Ovom folijom su prekriveni i CBR100RR Fireblade super motocikl, zatim CRF450L Enduro motocikl i CRF50F motocikl za decu. Honda je ovom tretmanu podvrgla čak i kosilicu za travu HRU19 Buffalo Premium, koja je dizajnirana i sklopljena u Australiji. Čak je i EU22i generator obmotan zlatnom folijom.

“Razmišljali smo o tome kako da obeležimo 50 godina poslovanja u Australiji i naš diverzitet na odvažan i zabavan način. Gde ste još videli zlatnu kosilicu i generator?”, rekao je izvršni direktor kompanije Honda Australija, Hirojuki Šmicu.

Međutim, japanski proizvođač je odlučio da ove “zlatne” modele ne prodaje, već će ih zadržati kao deo svoje kolekcije. Oni su kreirani samo za promotivne svrhe.

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)