Datum:

22.03.2011. 19:14

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 4913 pregleda

Kako saznaje ekipa iz Autocar-a, Honda je potvrdila glasine da radi na bržoj verziji njihovog (a prema mnogim mišljenjima i razočaravajućeg) CR-Z hibrida. Shodno očekivanjima automobilskih entuzijasta da će se pojaviti još jedan CRX, Honda najavljuje da će imati bržu verziju tog automobila kada je pojavi sledeća generacija IMA hibridnog sistema.

Veoma su tajnoviti kada je u pitanju motor koji će pokretati taj automobil, ali naravno da postoje spekulacije, koje pominju razliku od 160 KS između benzinskog i električnog pogona. Tomohiko Kawanabe navodi da se ova kompanija odriče upotrebe turbo motora, zato što će ovako sastavljen motor bolje funkcionisati sa hibridnim pogonom.

Kawanabe takođe najavljuje da Honda neće dozvoliti da povećanje snage ima uticaja na trenutnu štedljivost goriva i emisiju štetnih gasova, pa je za očekivati da će većina snage dolaziti od poboljšanog električnog motora.

Još uvek neimenovana sportska verzija CR-Z modela je oko godinu dana daleko od pojavljivanja na tržištu, što ima smisla kada se uzme u obzri da će se pomenuti novi hibridni sistem na pojaviti tek iduće godine.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)