Datum:

04.07.2013. 10:18

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara 3859 pregleda

U susret letu i putovanjima Honda Srbija pripremila je specijalnu ponudu za model Jazz koja obuhvata i specijalnu ediciju sa navigacijom i Bluetooth sistemom.

Jazz je gradski automobil manjih dimenzija sa niskom potrošnjom goriva i najprostranijim enterijerom u svojoj klasi, koji zadovoljava potrebe porodičnih ljudi, ali i mlađih osoba kojima je važna atraktivnost i autentičnost automobila.

Sa malim, ali snažnim benzinskim motorom od 1,2 litra i 90 KS, u ponudi se nalazi u osnovnom paketu opreme po ceni od 12.190 eur. Osim osnovnog paketa, u ponudi je i NAVI edicija po ceni od 12.350 eur, koja podrazumeva navigacioni uređaj u retrovizoru sa ekranom 4,3“, i-Go mape i Bluetooth sistem.

Snažan benzinski motor izuzetne ekonomičnosti (5,3l/100km), konstruisan je za kupce kojima je važna ušteda, kao i za one koji žele da dostignu potrošnju goriva koja se može porediti sa modelima sa dizel motorima.

Sa dužinom od 3900 mm, širinom od 1695 mm i visinom od 1525 mm, Jazz zauzima jedinstveno mesto između „superminija” i kompaktnih monovolumena, pružajući istovremeno stilski izgled prvih i praktičnost drugih. Iskošena hauba pruža bolju preglednost, a „magična zadnja sedišta” okreću se jednim pokretom – pritiskom na dole, pa nije potrebno pomerati prednja sedišta. Praktičnost koncepta sedišta kod Jazz-a dopunjena je fleksibilnim prtljažnim prostorom, zasnovanim na sličnim principima kao i kod Honde CR-V, čija zapremina sa oborenim zadnjim sedištima iznosi čak 883 litra.

Kompaktan spolja, a prostran iznutra, Honda Jazz u potpunosti odgovara zahtevima svakodnevne gradske vožnje, ali i dužih putovanja. Sa osvojenih maksimalnih 5 zvezdica na Euro NCAP testu bezbednosti Honda Jazz svrstana je u red najbezbednijih vozila.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)