Datum:

03.12.2013. 22:30

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 11862 pregleda

Delta Automoto je za sam kraj kalendarske godine pripremio promociju premijum, personalizovanih paketa dodatne opreme za Hondin model CR-V.

Upečatljiv dizajn i inovativni tehnički i tehnološki sistemi glavni su aduti Honde prepoznati i na našem tržištu, koji su brend pozicionirali kao alternativni premijum. Pouzdanost, praktičnost, udobnost; ekonomičnost, uz zadržane sportske vozne performanse, a malu emisiju štetnih gasova, samo je deo niza koji definiše Hondu.

Model CR-V, koji je u izvesnoj meri definisao kompaktni SUV segment, a na našem tržištu obeležio početak godine, zaslužio je posebnu pažnju i na kraju 2013. I to baš premijum izdanjem – Black Edition.

Najatraktivniji paket opreme naleže na metalik crni CR-V i podrazumeva kristal crnu prednju masku, oplatu zadnjeg i prednjeg branika, krovni spojler, bočne pragove i alu felne Taurus 18“ sve u crnoj boji.

Personalizacija elementima Black Edition ponuđena je pod posebnim uslovima, sa popustom od 50%, do kraja godine.
Ostali paketi, osmišljeni prema interesovanjima i afinitetima vlasnika CR-V modela, bez obzira na boju i nivo opreme su Urban, City Lights, Fishing&Hunting, Winter Sports i Robust.

Za njih je obezbeđen popust od 30%, uz kupovinu novog CR-V modela.

Postojeći vlasnici mogu da opreme svoj automobil nekim od ponuđenih paketa, uz popust od 20%, do kraja godine.

Više informacija na www.honda-srbija.rs.

Izvor: Delta Automoto

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)