Datum:

29.10.2017. 11:46

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

U Hjundaijevom centru na Novom Beogradu organizovan je nastavak akcije prikupljanja novčanih sredstava, u sklopu akcije povećanja bezbednosti u saobraćaju dece školskog uzrasta. Kompanija “Hjundai Srbija” je u junu ove godine započeka akciju prikupljanja sredstava za Osnovnu školu ” Miodrag Matić” jedinu školu za decu obolelu od cerebralne paralize u Srbiji.

Škola vrši prevoz dece od kuće do škole i nazad, a u želji da im bar malo olakša njihov zahtevan posao, predstavnici korejske kompanije organizovali su prikupljanje novčanih sredstava, donacija, koje će trajati do sredine novembra ove godine.

Posetioci su se odazvali u velikom broju i podržali akciju tako što su se priključiti test vožnjama, kao i ličnim prilozima, a akciju su podržale brojne javne ličnosti: Inspektor Blaža, Aleksandar Gajšek, Adriana Čortan, Milan Đurđević i drugi. Marina Cikuša, defektolog škole i vođa tima za podršku učenicima, objasnila je značaj ovakvih akcija za ugrožene obrazovne institucije koje se svakodnevno suočavaju sa nedostatkom sredstava za nesmetan rad.  

Akcije u svrhu povećanja bezbednosti u saobraćaju dece školskog uzrasta, “Hjundai Srbija” organizuje već devet godina, uz podršku regionalne centrale “Hjundaija”. Akciju “Superheroji na putu”” podržali su predstavnici škola “Radoje Domanović”, “Branislav Nušić” i “Svetozar Miletić” iz Beograda, čiji su učenici učestvovali u edukacijama.

Foto: Petar Marković, Izvor: Moj auto

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)