Datum:

14.04.2016. 22:37

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Kompanija Hjundai je nezaboravnim koncertom obeležila četvrt veka postojanja na tržištu Srbije Spektakl je održan u Narodnom pozorištu u Beogradu, a uz brojne zvanice iz javnog života, svečanosti je prisustvovao i Simon Jeong, rukovodilac regionalne direkcije “Hjundai motor kompanija”.

Gospodin Jeong je, posle obraćanja prisutnima, povodom vrednog jubileja uručio priznanje Slavcu Habiču, direktoru kompanije “Adrijatik motors” (distributer za Srbiju). Gostima su se, zatim, predstavili eminentni umetnici sa prostora bivše Jugoslavije u kojoj se Hjundai prvi put pojavio 1991.godine. Magijom zvuka zvanice su očarali: Vlado Kreslin, Vlatko Stefanovski, Neno Belan, Damir Imamović, Bilja Krstić i specijalni gost večeri Rade Šerbedžija, novi ambasador brenda Hjundai za Srbiju, Crnu Goru i Hrvatsku. Kompaniju Hjundai su na tržištu Srbije do sada predstavljale četiri firme.

Od 1991. godine, u tadašnjoj Jugoslaviji zastupnik je bila kompanija “slovenijales”, da bi je od 1997. godine nasledio “Progres”. Od 2002. godine, Hjundai je u Srbiji prisutan kroz “Hjundai auto d.o.o”, da bi od prošle godine distributerstvo preuzeo “Adrijatik motors”, u vlasništvu kompanije “Taavura grup”…

Izvor: Moj auto

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)