Datum:

02.01.2019. 9:46

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Nova “hjundai kona” je osvojila ABC nagradu za “Najbolji automobil godine 2019” u Španiji. Ovu nagradu dodeljuje ugledni list “ABC” i važi za jednu od najprestižnijih nagrada u automobilskoj industriji u zemlji. O dobitniku ove nagrade odlučuje žiri sastavljen od 36 novinara iz različitih medija, novina, časopisa, televizije, radija i agencija, kao i javno glasanje na sajtu lista “ABC”.

Nagrada uzima u obzir kako eksterijer tako i enterijer, tehnologiju, pouzdanost, performanse, sigurnost, kao i tržišni segment, a “kona” je uverljiva u svim ovim kategorijama. Ukupni kvalitet vozila kao i petogodišnja garancija su takođe bili uzeti u obzir prilikom vrednovanja i donošenja finalne odluke. Svi prethodni dobitnici ove nagrade postigli su veliki uspeh za brendove koje predstavljaju, a isto se očekuje i za “Hyundai konu”.

“Hyundai Kona “je prvi sub-kompaktni SUV koji se nudi na tržištu i u 100 odsto električnoj verziji palete pogonskih agregata.

– Dodela ove prestižne nagrade je veoma bitna za “Hjundai”, jer prepoznaje razvoj brenda u smislu tehnologije, dizajna i kvaliteta. Takođe, SUV poput “kone”, obezbeđuje sve potrebe za mobilnošću koje se traže na tržištu. Ova zaslužena nagrada potvrđuje tržišni trend, sve veću popularnost i tražnju ovog tipa automobila. Kona ispunjava sva o ekivanja u smislu zaštite životne sredine i efikasnosti potrošnje goriva – rekao je Leopoldo Satrustekvi, generalni direktor “Hyundai Motor Espana”.

Bodovanje

Konačni rezultat bodovanja izgleda ovako: “Kona” sa 312 poena, zatim “pežo 508″ sa 264 poena i 2seat arona” sa 182 poena. Ceremonija dodele nagrada održaće se početkom 2019. godine.

Ovo je četvrti put da je “Hjundai” osvojio titulu u poslednjih par godina. 2008. godine, “hjundai i30” je postao prvi pobednik kompanije u ovom nagradnom programu. Uskoro je usledila i nagrada za model “hjundai I35”, a zatim i za “hjundai tuson” 2016. godine.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)