Datum:

15.12.2010. 22:13

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 8851 pregleda

Hit Auto, ovlašćeni diler vozila Renault, Dacia i Nissan na lageru ima ograničenu količinu Renault automobila koji se nude po specijalnim, novogodišnjim cenama – nižim skoro za četvrtinu u odnosu na regularne.

Tako Fluence Expression sa benzinskim motorom od 1,6 litara (110 KS) umesto 17.990, trenutno košta 13.990 evra. Iz bogatog spiska opreme se izdvajaju: elektronski program za kontrolu stabilnosti (ESP) sa nadzorom za proklizavanje pogonskih točkova (ASR), dvozonski automatski klima uređaj, senzori za kišu u sistemu za brisanje vetrobranskog stakla, podno osvetljenje napred i nazad, središnji naslon za ruke napred, unutrašnje ručice od mat hroma, spoljna ogledala u boji vozila, aluminijumski naplaci od 16 inča…

Na ovom automobilu je i sve sa spiska opreme Authenthique: na primer, automatsko uključivanje sva četiri pokazivača pravca u slučaju naglog kočenja, vazdušni jastuci napred za vozača i suvozača sa prilagodljivim volumenom, bočni vazdušni jastuci napred, vazdušne zavese, prednji sigurnosni pojasevi sa ograničenom silom zatezanja, automatsko zaključavanje vrata u vožnji, električno „osetljiva“ servo asistencija u upravljačkom mehanizmu, regulator i ograničenje brzine, pokazivač spoljne temperature, eliptična halogena svetla podesiva po visini, radio/CD/MP3 i četiri zvučnika sa komandama na upravljaču, tonirana stakla itd.

Nižu cenu ima i jedan od najtraženijih modela – Renault Clio. Verziju sa benzinskim motorom od 1,2 litra (75 KS), petora vrata, metalik bojom i Expression paketom opreme trenutno treba platiti 10.200, umesto 10.867 evra. Ovaj automobil je opremljen klima uređajem, deljivim naslonom zadnjih sedišta, hromiranim ručicama na vratima, vozačevim sedištem podesivim po visini, električno podesivim i grejanim retrovizorima u boji karoserije, produženim trajanjem osvetljenja (Follow Me Home), radiom sa CD-om i MP3 priključkom, četiri zvučnika i komandama na upravljaču. To su dodaci na serijsku opremu Autetnik, koja, između ostalog, podrazumeva, automatsko uključivanje sva četiri pokazivača pravca, centralno zaključavanje s daljinskim upravljanjem, dnevna svetla, elektro servo u upravljačkom mehanizmu, putni računar, automatsko zaključavanje vrata u vožnji, bočne vazdušne jastuke napred, branike u boji karoserije itd.

Izvor: HitAuto

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)