Datum:

13.04.2016. 19:11

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Henrik Fisker Design i proizvođač jahti Benetti predstavili su novu Fisker 50 koncept jahtu.

Reč je o superjahti dugoj 50 metara koju je dizajnirao Henrik Fisker, a ona prikazuje izgled proizvodne verzije koja će se praviti u Italiji. Njen dizajn vrlo je atraktivan i inspirisan “savršenim talasom”. Ima trim od karbonskih vlakana i pramac sa tri tri rešetke od nerđajućeg čelika. Tu su i drvena paluba, solarne ploče na krovu i “ajkulina peraja”, koja joj daju aerodinamičan izgled.

Ništa manje luksuzna je i njena unutrašnjost, izrađena od premium materijala, sa drvenim podovima i plisiranim detaljima. U njoj se nalazi ukupno šest različitih kabina za goste, kao i jedan master apartman koji se sastoji od kancelarije, odnosno biblioteke, kupatila i spavaće sobe. U njemu se nalaze i kamin, minibar, “zvezdano nebo” plafon i plakar.

Ako ni to nije dovoljno lukuszno, onda je važno napomenuti da je ova superjahta opremljena i Jacuzzijem koji se okrenut ka okeanu i mnoštvom prostora za sunčanje. Tu su i bioskop, “plažni klub” i udobne kabine za osoblje u koje se može smestiti ukupno 11 članova posade. Opremljena je i sa nekoliko barova.

Podaci o performansama još uvek nisu dostupni, a obe kompanije su najavile da će se u ponudi naći sa opcionim hibridnim pogonom.

fisker-50-concept

fisker-50-concept (10)

fisker-50-concept (9)

fisker-50-concept (8)

fisker-50-concept (7)

fisker-50-concept (6)

fisker-50-concept (5)

fisker-50-concept (4)

fisker-50-concept (3)

fisker-50-concept (2)

fisker-50-concept (1)

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)