Datum:

09.11.2011. 10:26

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 5434 pregleda

Kamioni – luksuzni teretnjak poznate američke kompanije izaziva veliku pažnju potencijalnih kupaca. Jednako atraktivan, kao i HD motocikli.

Ono što svi prvo pomisle na pomen brenda „Harli Dejvidson“ svakako su prepoznatljivi i čuveni motocikli, međutim, ova američka kompanija tržište osvaja i sa jedinstvenim teretnjakom, pod nazivom „loun star“.

Jednako upadljiv, kao i „Harlijevi“ motocikli, ovaj kamion predstavlja svojevrsnu atrakciju, ali tako da posao za koji je namenjen obavlja više nego dobro. Predstavlja kombinaciju stila, komfora i profitabilnosti.

Veliki hromirani prednji branik je ravniji nego kod redovnih kamiona i smešten je ispod jedinstvenih rešetaka. Kućišta farova su iz kataloga „Harli Dejvidson“ motora, ali revidirani tako da ispune standarde za kamione. Prepoznatljivi logotipi ukrašavaju točove i kožna sedišta, čineći da luksuz prosto izbija iz ovog teretnjaka.

 

Zapremina dizel motora „loun stara“ je 15 litara, što znači da svaki od šest cilindara „nosi“ dva i po litra. Snaga njegovog agregata je 550 „konja“, koje ostvaruje na 2.000 o/min, dok obrtni momenat iznosi 1.850 njutnmetar. Transmisiju obavlja osamnaestostepeni manuelni menjač, koji u nižim brzinama maksimalno pojednostavljuje vožnju u teškim uslovima.

Dimenzije

Međuosovinsko rastojanje 6.604 mm

Dužina 9.448 mm

Širina 2.590 mm

Visina 3.962 mm

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)