Datum:

07.09.2013. 17:36

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 13630 pregleda

Priče o dolasku Harlija male zapremine aktuelne su već dosta dugo. Dolazak takvog motocikla brend iz Milvokija potvrdio je tokom proslave svog 110. rođendana. Ova vest mnoge nije iznenadila, ali ono zbog čega su svi doslovno ostali bez teksta je najava dolaska električnog Harlija.

Ako nešto nikako ne bi mogli povezati uz Harli-Dejvidson i njegov imidž onda su to motocikli na električnu energiju. Upravo o proizvodnji takvog motocikla trenutno razmišlja vrh Harlija koji je čini se odlučio polako skrenuti od filozofije koju neguje već decenijama.

Brutalni kruzeri čiji agregati troše hektolitre benzina i proizvode nezamenjivo čekićanje ukratko je ono čime bismo mogli opisati Harli-Dejvidson.
 
No ta slika o njemu uskoro bi mogla ostati samo uspomena u glavama onih koji vole ovaj brand jer se Harli sve više okreće modelima koji u dobrim starim vremenima ne bi mogli ni povezati s njegovim imenom.

Prvi vetar te promene trebao bi biti motocikl zapremine 500 ccm koji Harli završava. Da on nije nikakav plod naše fikcije svojom izjavom na proslavi Harlijevog rođendana potvrdio je jedan od glavešina Metju Levatić.

Prema njemu najnoviji laganiji i okretniji motocikl gotovo je završen. Ono što niko nije očekivao jeste izjava da Harli ozbiljno razmišlja o električnom dvotočkašu.
 
Okoreli fanovi Harlija na pomen toga verovatno počinju gubiti razum, no čini se da se Harli konačno počeo prilagođavati zahtevima globalnog tržišta.

Izvor: Moj auto

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)