Datum:

23.06.2017. 10:24

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Saobraćajna nezgoda koju je na snimanju u Švajcarskoj doživeo Ričard Hamond zakomplikovala je produkciju druge sezone automobilskog šou programa Grand Tur i dovela u pitanje planirani početak emitovanja, zakazan za oktobar.

Hamond je slupani električni sportski automobil Concept One hrvatske kompanije Rimac napustio sa povređenim kolenom, završivši u bolnici u švajcarskom Sent Galenu. Na svu sreću, povrede su lakše prirode, ali su dovoljne da zadaju glavobolje ljudima iz produkcijskog tima Grand Tura, koji sada moraju da se dovijaju kako da snime planirane segmenta serijala u kojima je trebalo da se pojavi Ričard Hamond.

Jedan od preostale dvojice voditelja, Džeremi Klarkson, rekao je da će doći do odlaganja snimanja druge sezone serijala, a da će u nekim scenama Džejms Mej i on uskočiti kao zamena za Hamonda. Klarkson, međutim, nije precizirao da li to znači i da će premijera prve epozode, zakazana za oktobar, takođe biti pomerena.

On je u sebi svojstvenom stilu primetio kako se sada zajedno sa Mejom maltretira na drugorazrednim aerodromima čekajući let niskobudžetnom avio- kompanijom, kako bi otputovao na lokaciju za snimanje u kome je prvobitno trebalo da učestvuje Ričard Hamond.

“Za to vreme, on (Hamond) leškari u krevetu u švajcarskim Alpima, dok zgodne medicinske sestre obigravaju oko njega kako bi mu ispunile svaku želju”, kazao je Klarkson.

On je dodao kako pokušava grozničavo da preradi raniji scenario za snimanje druge sezone, s obzirom da Hamond neće biti u stanju da vozi u narednih par meseci.

“Ipak, očekujemo da se pojavi na poslu već sledeće sedmice. Hamster možda ne može da snima kadrove iz vožnje, ali će nam kuvati kafu, kopirati tekst scenarija, sređivati stvari u magacinu”, smislio je Klarkson nova zaduženja za svog kolegu.

Podsećamo, Ričard Hamond doživeo je tešku saobraćajnu nesreću 10. juna u Švajcarskoj. On je tokom snimanja serijala Grad Tur izgubio kontrolu nad električnim supersportskim automobilom vrednim milion dolara, koji je izleteo sa puta, prevrnuo se i zapalio. Hamond se izvukao iz slupanog vozila pre nego što je ono u potpunosti izgorelo.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)