Datum:

20.08.2013. 10:45

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 3860 pregleda

Prolazi i avgust mesec, odmori se uglavnom privode kraju, a radovi na ulicama polako počinju da izazivaju manje gužve i zastoje kako u prestonici tako i u ostalim gradovima zemlje.

Ono čega smo svi svesni je da su nam sve bliže i saobraćajne gužve koje se očekuju već krajem avgusta, a o početku septembra da i ne govorimo. Đaci i studenti kreću u školu, a zaposleni u velikom broju na posao. Savetuje se korišćenje javnog gradskog prevoza kako bi se izbegli takozvani čepovi.

Kada je Beograd u pitanju, radovi na novoj petlji na pristupnom delu Mosta na Adi uveliko traju, saobraćaj je u tom delu grada usporen ali, za sada, čak i tokom jutarnjeg špica nema većih zastoja. Ne možemo da ne spomenemo i Kružni put Voždovački, kompletna deonica pored naselja Stepa Stepanović, gde su takođe radovi na zameni asvalta u toku pa se uglavnom koriste alternativne saobraćajnice, kroz ulicu Vojvode Stepe i Ljuba Vučkovića može se najlakše stići do Braće Jerković i dalje. Radovi u ulici Kneza Višeslava se privode kraju, nadamo se da od narednog meseca neće dolaziti do nekih većih zakrčenja.
 
U Nišu i Kragujevcu su prisutne manje jutarnje gužve ali nema većih zadržavanja. Ista situacija je u Novom Sadu i Subotici.

Na granicama naše zemlje intenzitet gužvi je opao, lakše se prolazi i znatno manje se čeka.

Izvor: Moj auto

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)