Datum:

21.03.2015. 17:36

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 3330 pregleda

Najkonkurentnija cena za H6 4×4, SUV vozilo sa inteligentnim sistemom pogona na sva četiri točka NexTrac.

Great Wall, najveći privatni kineski proizvođač automobila, premijerno nastupa na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu automobila u Beogradu, sa modelima Steed 5, H5 i H6.

H6 pripada novoj generaciji SUV vozila, koja je po performansama prevazilazi slične modele prostranom unutrašnjošću, bogatom opremom i izuzetnim ponašanjem na putu. Ovaj model kombinuje neke od najnaprednijih tehnologija kontrole, udobnost i bezbednost, kako bi obezbedio jedinstveno zadovoljstvo tokom vožnje. H6 je dobitnik priznanja “Zlatni volan” u kategoriji “najbolji odnos kvaliteta i cene”. Uz sajamski popust, koji će trajati do 30. marta, dizel varijanta ovog automobila, sa inteligentnim sistemom pogona na sva četiri točka NexTrac, prodavaće se po najkonkurentnijoj ceni od 19.990 evra.

Steed 5 je lako komercijalno vozilo iz kategorije pikap. Osnovni model, Classic, zahvaljujući višenamenskim mogućnostima, u veoma kratkom roku može da se prilagodi potrebama kupca i da se modifikuje u modele Hunter, Professional i Premium. Povoljna cena, bogata standardna oprema, visoka funkcionalnost i odlične vozne karakteristike dovele su Steed 5 na prvo mesto po prodaji u velikom broju zemalja.

Terensko-teretno vozilo H5 namenjeno je svima koji se kreću i van asfaltnih puteva, a žele pouzdan automobil po razumnoj ceni. Modifikovani H5 je tri godine zaredom bio plasiran među prvih deset na čuvenom reliju Dakar.

GWS Auto Group je ekskluzivni distributer GW automobila na tržištu Srbije.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)