Datum:

12.03.2018. 13:07

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Prema pisanju Daily Maila, Amazon ne namerava da proširi Grand Tour na četvrtu sezonu. 

Kad je 2015. godine potpisan ugovor između trojca koji čine Klarkson, Hamond i Mej i Amazona, on se odnosio na 36 epizoda. Do sada su emitovane dve uspešne sezone, ali sada se pojavljuju informacija da Amazon neće obnoviti ugovor.

Britanski tabloid navodi da je Klarkson već ugovorio novi voditeljski angažman, i to kao voditelj kviza „Ko želi da postane milioner” nakon završetka emitovanja Grand Toura. Hamond, Mej i ostatak ekipe za sada, koliko je poznato, nemaju konkretne planove u vezi tim šta će raditi nakon završetka emisije.

Izvor blizak Amazonu kaže da ne postoji ništa što bi sugerisalo na snimanje nove sezone. „Niko ništa nije potpisao i zaposleni na projektu se pitaju gde će i šta će kad se snimanje završi”, navodi izvor.

Klarkson nije želeo da komentariše ovu vest, dok je prodcent Grand Toura Endi Vilman rekao da se cela ekipa trenutno fokusira na treću sezonu.

Sama emisija je do sada imala nekoliko problematičnih segmenata koji su vremenom izbačeni, nakon čega je zacementirala svoju poziciju kao najgledanija automobilska emisija na svetu. Šta će se sa njom dalje dešavati, ostaje da se vidi.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)