Datum:

21.07.2011. 10:27

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara 4851 pregleda

Generalni uvoznik i serviser vozila Ford, beogradski Grand Motors (www.ford.rs), ozvaničio je početak „Fordovog leta“, tokom kojeg potencijalne kupce, dosadašnje i aktuelne vlasnike Fordovih vozila i sve zaljubljenike u ovu marku poziva da provedu jedan nezaboravan letnji dan u druženju s Fordom.

Zaposleni u prodajnim salonima na Novom Beogradu, kraj Ibarske magistrale – na izlasku iz Beograda, u Subotici, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Jagodini i Čačku rado će ugostiti i družiti se sa svima koji su spremni da se prepuste izazovima neobičnog druženja s markom Ford.

Njima se nudi mogućnost da testiraju neki od Fordovih automobila, da se upoznaju s promotivnom i redovnom Grand Motorsovom ponudom, a da se potom, u opuštenoj atmosferi, u prigodno uređenom ambijentu i uz prijatnu muziku, osveže omiljenim letnjim pićima.

Za one koji budu testirali neki od Fordovih automobila pripremljeni su pokloni iznenađenja, a za one koji su u njihovom društvu osmišljene su zabavne aktivnosti, sve sa ciljem da se ovo leto pamti po druženju s Fordom.

Izvor: Grand Motors PR

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)