Datum:

17.01.2018. 16:14

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Vlasnik VW Golfa 6 iz Velike Britanije otkrio je da nešto nije u redu sa njegovim automobilom kada se vratio sa petonedeljnog putovanja po Aziji i hteo da ga provoza.

Dok je Endrju Vilkins (25) uživao na odmoru sa svojom devojkom, putujući po Vijetnamu, Tajlandu i Indiji, njegov Golf koji je ostavio parkiran kod kuće privukao je pažnju veverica.

Za ove malene životinje, automobil koji godišnje osvoji srca pola miliona ljudi u Evropi, predstavljao je samo zgodno skladište hrane koju neumorno skupljaju za zimski period.

Kada se krajem 2017. vratio sa odmora i hteo da provoza svoj automobil, Endrju je najpre otkrio da je kaseta ispred suvozača puna žireva. Ubrzo je shvatio da ručica menjača ne radi kako treba i da ne može da promeni brzinu.

“Mehaničar koji je pregledao vozilo otkrio je da se u karoseriji Golfa, u motorskom delu, u sklopu menjača – bukvalno svuda – nalaze žirevi”, ispričao je Endrju Vilkins za britanski ITV.

Veverice su iskidale na komadiće i zvučnu izolaciju motora ispod haube, a ukupna šteta na njegovom Golfu iznosila je 168 funti.

Andrew Wilkins' vehicle was turned into a winter supply store by the squirrel who hid the acorns in the gearbox and glove compartment.

Publié par ITV London sur mercredi 3 Janvier 2018

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)