Datum:

24.09.2011. 23:37

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara 5914 pregleda

Tata Nano, najjeftiniji automobil na svetu, uspešno je transformisan u skalameriju (ili umetničko delo, o ukusima se ne raspravlja) vrednu neverovatnih 4.6 miliona dolara.

Fensi verzija automobila od 3.000 dolara preplavila je internet, a jedan od blogera prokomentarisao je tom prilikom: ’’Zasluženo, on je uvek smatran draguljem u kruni Tata Motorsa, ali ovo je previše bukvalno shvatanje toga.’’ Drugi su se složili da je Goldplus Nano savršeno vozilo za ’’siromašnog milionera’’ (ili kako su već naši distributeri preveli naziv filma ’’Slumdog Millionaire’’).

Tata Nano - njen nepopularan imidž

Ovaj automobil napravljen je za proslavu 5.000 godina umetnosti pravljenja indijskog nakita i nije na prodaju. Optočen je sa oko 80 kg zlata i 15 kg srebra, dijamanata i rubina. Napravila ga je jedna od filijali Tata Grupe, a uskoro kreće na turneju širom Indije.

Mnogi tvrde da je sav taj glamur dodat kako bi se skrenula pažnja sa pravih problema – a to su njegovi nezadovoljavajući sigurnosni standardi; mnogi kupci žalili su se na spontano izbijanje požara!

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)