Datum:

01.07.2015. 10:20

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 3375 pregleda

Kompanija NIS danas je otvorila još jednu GAZPROM pumpnu stanicu u Trgovačkoj ulici na opštini Čukarica.

Na svečanom otvaranju benzinske stanice “Žarkovo 1” ova kompanija je budućim kupcima obećala visoko kvalitetno gorivo, širok spektar dopunskih proizvoda i prvoklasnu uslugu.

Novu benzinsku stanicu je, svečanim presecanjem plave trake, otvorio direktor Bloka promet u NIS-u Aleksej Černjikov, koji je tim činom poželeo dobrodošlicu svim vozačima koji ovde budu svraćali.

“Cilj nam je da ovo bude stanica na koju će vozači dolaziti po najkvalitetnije gorivo i gde će im biti pružena najbolja usluga, kako bi se osećali prijatno i udobno u svakom trenutku” – kaže Černjikov.

On je objasnio da je gorivo na ovoj pumpi proizvedeno u Rafineriji Pančevo uz pomoć najsavremenije tehnologije. Prvo točenje goriva kompanija je donirala ambulantnom vozilu Doma zdravlja “Dr Simo Milošević” sa Čukarice.

Stanica “Žarkovo 1” je 14. GAZPROM pumpa u Beogradu i 94. u regionu, sa radnim vremenom od 0- 24h. Sve buduće kupce goriva u narednih sedam dana očekuju specijalni popusti.

“Cene goriva od 98 i 95 će u roku od nedelju dana biti izjednačene, a u narednih 30 dana svakog potrošača koji natoči 20 litara benzina, dizela ili autogasa, čekaju specijalni pokloni” – najavili su predstavnici NIS – a.

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)