Datum:

14.06.2015. 11:08

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 2881 pregleda

Počela prodaja ruskih vozila GAZ u našoj zemlji, čime će na tržištu biti smanjen nedostatak lakih kamiona i teretnih vozila do tri i pot tone nosivosti.

Prazninu na našem tržištu, nedostatak lakih kamiona i teretnih vozila do tri i po tone nosivosti, koja se voze sa B kategorijom, na vreme je uočio beogradski “Verano motors”, pa je odnedavno počela i prodaja ruskih vozila GAZ.

– U ova vozila nosivosti do tri i po tone, savremenog dizajna, ugrađene su najmodernije zapadne tehnologije, počevši od dizel motora “kamins” opremljenih turbinom koji garantuju niske troškove održavanja i eksploatacije jer troše pod punim opterećenjem nešto više od 10 litara na 100 kilometara – kaže dr Milan Vukasović, izvršni direktor “Verano motorsa”.

On kaže da je u modele koji će se prodavati na našem tržištu (“gazela” i gazela nekst”) ugrađena i najsavremenija “Bošova” elektronika, a tu su “Magneti Mareli” i još nekoliko vodećih kompanija iz ove oblasti.

Ono što je veoma važno jeste i cena, koja je izuzetno konkurentna, ne samo na našem, već i na tržištu regiona. Već za 12.900 evra moguće je pazariti ova vozila, a broj kombinacija konfiguracije kabine, teretnog sanduka i nadogradnje je ogroman, čak 400 kombinacija i dve vrste kabine.

Ova dostavna vozila bi, ukoliko se odobri bescarinski uvoz “fijata 500 L” iz Srbije u Rusiju, uskoro mogla da budu još jeftinija, i to za 15 odsto, koliko sada iznosi carina na vozila iz Rusije primenom reciprociteta.

– Ova vozila bi tada mogla da se prodaju po ceni od oko 11.000 evra, što bi bilo izuzetno značajno za našu privredu i preduzetnike – kaže dr Vukasović.

“Verano motors” je obezbedio i dobro opremljenu mrežu servisa.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)