Datum:

05.06.2013. 13:26

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 4210 pregleda

Model frižidera SMEG 500, proizveden od strane kompanija Smeg i Fijat, uz stilsku podršku kompanije Italia Independent, imao je svoju svetsku pretpremijeru juče uveče u Parizu.

Autentični Fiat 500 je proširio svoj uticaj na barove i dnevne sobe širom sveta. Frižider SMEG 500 proširuje dizajnersku kolekciju Fiat 500 ekskluzivnih proizvoda (sofa, sto i prislonjen sto) koji su inspirisani automobilom koji je, više od bilo kog drugog, obeležio kolektivnu maštu Italije.

Ovim novim partnerstvom, Fiat potvrđuje svoje interesovanje za svet dizajna, koji nije samo vezan za automobilski sektor, već i za druge segmente. Zato se Smeg, kompanija sa jakom reputacijom na polju tehološkog znanja i iskustva koje joj omogućava ispunjenje svih estetskih i funkcionalnih zahteva, pokazala kao idealan partner za izvođenje ovog ambicioznog projekta.

SMEG 500 je takođe simboličan proizvod koji oživljava istorijsku vezu između dva primera italijanske izuzetnosti. Fiat i Smeg su se prvi put sreli 50-ih godina prošlog veka, u eri masovne motorizacije. Rezultat tog susreta bio je dogovor koji je naveo kompaniju Fjat da proširi proizvodnju i uključi frižidere u svoju ponudu, zahvaljujući neprocenjivom doprinosu Smega. Počevši od juna, SMEG 500 frižider će biti moguće poručiti preko sajta www.fiat500design.com.

Izvor: Moj auto

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)