Datum:

14.09.2017. 22:09

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Honda CR-V hybrid prototip je predstavljen u Frankfurtu, gde je pokazao svoje novine koje će se naći na evropskom tržištu.

Iako smo već nekoliko puta imali prilike da vidimo novu CR-V, ovo je prvi put da je rival modelu Hyundai Tuscon prikazan u Evropi sa svim komponenetama koje su dizajnirane specijalno za evropsko tržište. Naime, ovaj model ima brojne komponenete koje se tiču njegovog dizajna koje ukazuju na njegov hibridni pogon.

Ispod haube se nalazi potpuno novi Pametni Multi Mode sistem vožnje (i-MMD) koji podrazumeva kombinaciju električnog motora i dvolitarskog benzinskog agregata kao i generator električnog motora. Ovaj sistem automatski menja sistem vožnje na osnovu toga kako se vozi automobil. Električni i hibridni mod vožnje su namenjeni vožnji pri maloj brzini i gradskim uslovima, dok se benzinski pogon uključuje na autoputevima pri velikim brzinama a ujedno i puni bateriju električnog motora.

Uporedo sa predstavljanjem ovog hibridnog modela, kompanija Honda je najavila da će standardni CR-V za evropsko tržište biti dostupan sa VTEC benzinskim agregatom zapremine 1,5 litara koji će biti povezan sa šestostepenim ručnim ili automatskim menjačem. Dizel opcija motora neće biti dostupna na evropskom tržištu.

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)