Datum:

22.04.2011. 19:15

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara 5782 pregleda

Ako ste mislili da će novi Ford Taurus SHO da ima neko drastično povećanje snage, onda ste se grdno prevarili. Tačnije, on nema baš nikakvo povećanje snage; i dalje je na svojih starih, dobrih 365 konjskih snaga i 475 Nm obrtnog momenta iz svog 3.5-litarskog EcoBoost V6 motora. Naravno, to je i dalje sasvim solidna mašina, ali su nešto ranije kružile priče da će imati poboljšanje kada je reč o snazi. E pa, to se nije desilo.

Ipak, nije sve baš tako crno. On ipak ima neka poboljšanja. Na primer, malo su mu počeprkali i prednji i zadnji deo. Za razliku od osnovnog modela, SHO ima mrežastu prednju masku i novi zadnji spojler pozadi, kao i dve izduvne cevi sa hromiranim vrhovima. Novi (opcioni) 20-inčni tamni točkovi su takođe deo SHO paketa, koji se uklapaju sa crnom farbom na retrovizorima i detaljima na karoseriji. Sve to uopšte ne izgleda loše. Pogledajte donju galeriju slika pa dajte svoj sud.

Iako nema povećanja u konjskim snagama, Taurus SHO (2013) ima novi paket performansi koji ipak poboljšava njegovu sveukupnu snagu. Na primer, 3.16:1 je konačni prenosni odnos, što unapređuje njegovo početno ubrzanje. Revidirano i tjunirano vešanje podrazumeva nove amortizere i opruge koji su deo ovog opcionog paketa. Pored toga, elektronski sistem upravljanja je takođe tu, kao i kontrola stabilnosti. Trebate biti stvarno tvrdoglavi pa insistirati na konjskim snagama, kada je i ovo poboljšanje sasvim pristojno.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)