Datum:

27.01.2016. 19:28

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 3279 pregleda

Ford F-150 Raptor jedan je od najboljih off-road pikapa na tržištu, a sada su se pojavile informacije o tome da ova kompanija razmatra uvođenje Ranger Raptora.

Menažder za komunikacije iz ove kompanije Pol Seredinski rekao je da je Ranger Raptor odlična ideja, što je prilično daleko od bilo kakve zvanične potvrde da će ovo vozilo biti napravljeno. No, prethodno najavljeni planovi ove kompanije otkrili su da ona namerava da napravi najmanje 12 novih modela visokih performansi, uključujući Focus RS, F-150 Raptor i Ford GT.

Ranger Raptor bi sigurno bio interesantan dodatak postojećoj liniiji, ali glavni inžinjer Fordovog odeljenja za performanse Tajron Džonson rekao je da sve što ova kompanija proizvodi mora da bude promišljeno i isplativo, te da nisu zainteresovani za modele koji bi doveli do gubitka novca. On je istakao i da bi Ranger Raptor mogao biti razmotren, ukoliko ova kompanija za njega kreira dobar biznis plan.

Nažalost, proizvodni model svakako je nekoliko godina daleko, a i pitanje je na kojim će se sve tržištima naći, ukoliko do njegove proizvodnje uopšte i dođe.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)