Datum:

31.10.2011. 19:08

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 6370 pregleda

U Grand Motorsovim prodajno-servisnim centrima na Novom Beogradu, na ulasku u Beograd kraj Ibarske magistrale (na Petlovom brdu), u Subotici i Nišu u toku je prodajna akcija Putujte bezbedno, u kojoj se vlasnicima Fordovih, ali i automobila drugih proizvođača, nudi mogućnost da četiri pneumatika sa zimskim profilom dobiju uz popust od 25 odsto.

To praktično znači da je četvrta zimska „guma“ besplatna. Uz to, u prodajno-servisnim centrima gde se kupuju, pneumatici će biti i besplatno montirani.

U asortimanu pneumatika sa specijalnom cenom su „gume“ renomiranih evropskih proizvođača. Uz njih, Grand Motors po povoljnim cenama nudi i kompletne točkove: uz pneumatik još i naplatak („felnu“) i i poklopac („ratkapnu“), kao i lance i ostalu zimsku opremu.

Grand Motorsovi stručnjaci savetuju da se automobil na vreme i pravilno pripremi za predstojeće hladne dane, u šta spada i zamena „obuće“. Bez obzira što je prolongirana zakonska obaveza da sva četiri pneumatika od 1. novembra budu sa zimskim profilom, vlasnicima se preporučuje da ih montiraju na obe osovine, jer se zimske „gume“ na nižim temperaturama, na vlažnim i podlogama sa ledom i snegom ponašaju mnogo bolje od letnjih. Zbog specijalne smeše gume korišćene za „gazeći“ sloj i posebnog profila (“šare“), zimski pneumatici doprinose da upravljanje i kočenje budu bezbedniji nego kada je na točkovima letnja „obuća“.

Izvor: Grand Motors PR

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)