Datum:

28.08.2012. 22:32

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 3985 pregleda

“Folksvagen” priprema novo iznenađenje namenjeno auto industriji. Punim gasom nemačka kompanija priprema se da javnosti prezentuje svoj novi SUV. To ne bi bilo ništa novo da se ne radi o automobili koji će biti baziran na popularnom “Polu”. Glasine koje dolaze iz redova jednog od najvećih proizvođača automobila na svetu ukazuju na to da bi ovaj svojevrsni “Polo SUV” mogao da izađe tokom 2014. godine.

I dok čekamo zvanične informacije iz “Folksvagen” grupe, na internetu su se pojavile fotografije koje bi mogle ukazati na to kako će budući “Polo SUV”

“Polo SUV” čini se kao sasvim logičan potez “Folksvagena”, koji ovaj model želi pozicionirati u segmentu koji brzo raste, posebno u brzorastućim ekonomijama sveta. To svakako ne bi bila novina za “Folksvagen” grupaciju, koja je modelima “Audi Q3” i “Folksvagen Tiguanom” već ostvario dobre rezultate.

Novi “Polo SUV” biće izrađen na MQB platformi, istoj onoj koja je namenjena za novi “Polo”, predviđen za 2014. godinu. To otvara put za ugradnju pogona na obe osovine u ovaj SUV, sa manuelnom i automatskom transmisijom.

Izvor: Moj auto

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)