Datum:

22.05.2012. 16:36

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 8352 pregleda

Automobilska kompanija “Folksvagen AG” napravila je novu liniju rezervnih delova pod nazivom “ekonomi delovi”, koji su namenjeni za vozilia starija od pet godina, objavilo je preduzeće “Porše SCG”.

Ti delovi su 50 odsto jeftiniji od postojećih, a prodavaće se uglavnom u paketima sa uslugom ugradnje, koja je takođe prilagođena starosti vozila, a može biti i besplatna ako su u pitanju akumulatori ili metlice brisača.

Trenutno se u asortimanu ekonomi delova, sa dvogodišnjom garancijom, nalaze izduvni lonci, akumulatori, kočne obloge, kočni diskovi, alternatori, svećice, metlice brisača, amortizeri, pogonska vratila kao i setovi za popravku zglobnih elemenata, a lista će se stalno proširivati.

Novi delovi poseduju sopstvenu tehničku specifikaciju i prolaze nezavisan proces razvoja i testiranja. Povoljnost u pogledu troškova proizilazi i iz činjenice da se korišćeni materijali prilagođavaju veku trajanja starijih vozila. Tako se kod sistema izduvnih gasova koristi aluminizirani, umesto nerđajućeg čelika.

Izvor: Tanjug/Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)