Datum:

09.11.2014. 14:21

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 2255 pregleda

Spyker i dalje ima velikih finansijskih problema, a poslednji u nizu je nemogućnost plaćanja kirije za prva tri meseca ove godine, gde je intervenisao i sud.

Vlasnik prostora koji Spyker iznajmljuje želi da istera ovu kompaniju, ali sud je odlučio da će kompanija platiti ili napustiti objekat, uz plaćanje 152.020 evra, uz dodatne takse, sve dok dug ne bude u potpunosti isplaćen.

CEO Spykera Viktor Miler za Jalopnik je rekao da vlasnik prostora ne želi više da čeka na isplatu i da je zato rešenje zatražio sudskim putem. Oni očekuju da će uskoro biti u mogućnosti da mu plate, pošto žele da ostanu u tom prostoru ili da se isele u zgradu čiji će biti i vlasnici. Obe opcije podjednako su, prema Mileru, prihvatljive.

Kao što je poznato od ranije, Spyker se u poslednje vreme suočava sa velikim finansijskim problemima. Veliki udeo ove kompanije trebalo je da se nađe na aukciji u julu, ali su uspeli da isplate sve zaostale poreske dažbine pre datuma zakazane aukcije. Priča se i o tome da je ova kompanija prestala da isplaćuje plate svojim radnicima i da će tako ostati sve dok se finansijska situacija ne popravi.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)