Datum:

06.06.2016. 19:21

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Tesla Model 3 već je predstavljen, ali vozilo koje smo tom prilikom mogli videti nije finalan proizvod. No, proizvodnja ovog automobila samo što nije počela, a CEO kompanije Tesla Ilon Mask kaže da je njegov dizajn skoro završen.

Kako je Mask objavio na Code konferenciji, gotovo kompletan dizajn Modela 3 je završen, a u narednih šest nedelja se očekuje njegova finalizacija. Iako će prestati da se bave njegovim dizajnom, Mask kaže da, ako se desi da neka dobra ideja nastane nakon završetka dizajnerskog procesa, biće implementirana u kasnijim verzijama ovog automobila.

Mask je rekao da finalnu verziju možemo očekivati krajem godine. Još uvek nema zvaničnih informacija, ali se može čuti najava da ova kompanija planira organizaciju velikog događaja povodom lansiranja ovog automobila, koja bi trebalo da se održi krajem 2016. Tada će najverovatnije biti otkriveni novi detalji o ovom automobilu, a on bi istom prilikom mogao biti i zvanično predstavljen javnosti.

Tesla još uvek radi na finalizaciji njegovih specifikacija, a već je poznato da će on biti u stanju da od 0 do 100 km/h ubrza za manje od 6 sekundi, kao i da će moći da prevali i do 346 km na samo jedno punjenje baterije. Njegova cena trebalo bi da bude oko 35.000 dolara, mada neki stručnjaci iz autoindustrije smatraju da je ona za ovakav automobil preniska.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)