Datum:

25.09.2020. 21:14

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Fijatov model automobila Panda slavi 40. rođendan.

“Iz generacije u generaciju, ovaj Fijatov gradski automobil oduvek je znao kako da zadivi svojim originalnim karakteristikama, zamišljenim i dizajniranim da ugode onom ko je u njemu, u idealnom balansu između forme i funkcije. Modularna sedišta, zadnja vrata i ravan prtljažni prostor samo su neka od „pametnih rešenja“ koji su učinili Pandu tako upečatljivo uspešnom. Fijat Panda je najprodavaniji automobil na italijanskom tržištu i takmiči se sa modelom Fijat 500 u Evropi za vodeću ulogu u segmentu malih gradskih automobila. Često kažemo da je Panda funkcionalna ikona u našoj postavi, Fijatov najracionalniji, najpristupačniji i najviše narodni automobil, a sada razumemo zašto”, rekao je Luka Napolitano, šef brendova Fijat, Lancia i Abarth za region Evrope.

Iz kompanije FCA Srbija dodaju da je Panda vremenom stekla reputaciju automobila za svaku priliku, “na osnovu svoje prilagodljive i vrlo funkcionalne prirode, koja je čini pogodnom za najširi spektar upotreba i najrazličitije avanture”.

“Kupci koji već 40 godina biraju Pandu iznova zbog kompaktnosti, prirode, dostupnosti, pristupačnosti i zabave to dobro znaju”, ističe se u saopštenju.

Roberto Đolito, direktor odseka EMEA Heritage, rekao je da ovaj model ima sve karakteristike koje ljudi žele od svog auta.

“Prostranost, kompaktnost, karakter, svestranost, priuštivost, zabava i funkcionalnost. Panda ima sve to – i još više”, rekao je Đolito.

Ističe se da je Panda bila prvi gradski automobil sa sistemom kočenja u slučaju opasnosti, prvi sa “Cradle” držačem za pametni telefon, sa “Waze” navigacijom ugrađenom u Panda Uconnect aplikaciju, kako bi automobil bio još više orijentisan na društvene mreže i multimedije. Takođe, ona je prvi mali gradski automobil koji je postao hotspot za mobilne uređaje, koristeći ugrađeni Wi-Fi kompanije Wind, kako bi se zagarantovala povezanost za sve putnike.

(Foto: FCA Serbia)

Izvor: N1

0 komentara
Ostavi komentar
Ime (*)

E-mail (*)

Komentar

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)