Datum:

03.03.2011. 10:37

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 6916 pregleda

Delta Automoto je za Vas pripremio kompletnu ponudu za modele Punto Classic i Punto Classic Van, po trenutno najpovoljnijim uslovima subvencionisane kupovine na domaćem tržištu. Ponuda obuhvata atraktivnu cenu, najbolje uslove finansiranja, produženu garanciju, najpovoljnije održavanje i specijalan poklon.

Iskoristite sajamske uslove, uz popuste do 1.900 Eur za model Punto Classic Emotion ABS, odnosno 1.400 eur za najprodavaniji model Punto Classic Dinamic AC.

Još uvek je aktuelan program zamene „staro za novo“, pa svoj stari automobil možete reciklirati i tako ostvariti popust od 600 Eur. Kompletan cenovnik sa popustima pogledajte ovde.

Još jedan veoma važan aspekt ove ponude odnosi se na uslove finansiranja, koji su trenutno janpovoljniji na tržištu.

· Finansijski lizing

U saradnji sa Hypo Alphe Adria lizingom, nudimo Vam subvencionisano finansiranje, uz finansijski lizing sa 0% kamate!

Period otplate

Kamata

Dve godine

0.00%

Tri godine

1.00%

Četiri godine

1.20%

Pet godina

1.60%

Šest godina

1.80%

Sedam godina

1.90%

· Operativni lizing

Ukoliko je za Vas operativni lizing najadekvatniji način finansiranja, pripremili smo Vam specijalne pakete za periode otplate od 24 do 60 meseci.

Detaljnije informacije o uslovima finansiranja pogledajte ovde.

Uz svaki od ovih paketa, pripremili smo za Vas i specijalan poklon, pomoć na putu (CIAO FIAT) u trajanju od dve godine, 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini. Ova usluga pokriva sve nepredviđene situacije koje Vam se sa automobilom mogu desiti na putu. O uslugama koje su Vam na raspolaganju na teritoriji cele Evrope, u okviru paketa pomoći na putu, možete se detaljnije informisati ovde.

Uz produženu garanciju na vozila Punto Classic od 3 godine, Delta Automoto, kao centar sa najdužom tradicijom u pružanju post prodajnih usluga za vozila brenda Fiat, nudi Vam i napovoljnije uslove servisiranja.

Ponuda važi za pravna i fizička lica.

Za sve dodatne informacije obratite se našem prodajnom timu u Delta Automoto salonu na Novom Beogradu u ulici Omladinskih brigada 33a, ili na 011/20 10 968 i 20 10 955

Izvor: Delta Automoto PR

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)