Datum:

26.01.2011. 16:33

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara 13339 pregleda

Kupci najpopularnijeg modela imaće dodatne povoljnosti – produženu garanciju na tri godine i nižu kamatnu stopu od 4.25 odsto pri kupovini na kredit

Kompanija Fiat Automobili Srbija u 2011. godini nastavlja sa najboljom ponudom na tržištu za kupovinu modela Punto Classic. U saradnji sa Credit Agricole bankom, kompanija je ponudila nižu kamatnu stopu od 4.25 odsto za kupovinu automobila na kredit, sa rokom otplate do sedam godina. Kupci modela Punto Classic dobijaju i produženu garanciju automobila, koja sada važi tri godine, odnosno do pređenih 75.000 km. Zahvaljujući novim pogodnostima i programu „staro za novo“, koji omogućava subvenciju u visini od 600 evra, Punto Classic je i dalje najpovoljniji automobil na tržištu.

“Kao kompanija koja ima dugoročne planove u Srbiji, iz godine u godinu kupcima omogućavamo najpovoljnije uslove kupovine. Punto Classic je najpopularnije domaće vozilo, a u prilog tome govori i 15.000 prodatih automobila u zemlji i inostranstvu tokom 2010. godine. Punto Classic je model koji pruža stabilnu, lagodnu i udobnu vožnju i zato mu poverenje poklanja sve veći broj građana”, izjavila je Iva Đurić, menadžer za odnose sa javnošću kompanije Fiat automobili Srbija.

Produženi garantni rok Punto Classic modela se odnosi na sva vozila koja su kupljena nakon 1. januara 2011. godine. 

Ukupan iznos investicija FIAT-a u Srbiji iznosi 940 miliona evra. Podsećamo da je u oktobru 2010. godine, samo godinu i po dana od početka proizvodnje, sa montažne linije sišao jubilarni 30.000 Punto Classic. U toku je renoviranje i modernizacija Fiat-ove fabike u Kragujevcu, koja se prostire na 1.4 miliona m2.

*Prikazane cene u tabeli su cene sa PDV-om

* Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS

PR Fiat Automobili Srbija

Izvor: Autoblog.rs

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)