Datum:

03.09.2017. 22:35

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

1 komentara pregleda

Restilizovani 500L stigao je na srpsko tržište, a potencijalni kupci imaju mogućnost da nabave verziju Nacionale po početnoj ceni od 11.490 evra.

U pitanju je takozvani program lojalnosti namenjen lokalnom tržištu i domaćem proizvodu, modelu FIAT 500L koji se proizvodi u Srbiji, u kragujevačkoj fabrici.

Ponuda je dostupna svim potencijalnim kupcima koji su se opredelili da kupe novi FIAT 500L i tom prilikom ostvare dodatne pogodnosti kroz specijalne uslove kreditiranja.

Nacionale ponuda odnosi se na sve pakete opreme modela FIAT 500L – Pop Star, Lounge, Cross i Wagon, a kompletan cenovnik dostupan je na zvaničnom FIAT-ovo sajtu u Srbiji.

Na toj web stranici zainteresovani kupci mogu uz pomoć platforme za „FIAT finansijske usluge” da sami izračunaju mesečnu ratu kredita koristeći kalkulator, ali i da direktno apliciraju za kredit i provere svoju kreditnu sposobnost.

Kao reprezentativan primer finansiranja na više rata naveden je FIAT 500L Pop Star 1.4 benzinac sa 95 ks:

  • Rok otplate: 84 meseca
  • Kamatna stopa: 3.99%
  • Mesečna rata: 114 evra
  • Cena osnovnog modela: 11.490 evra + Easy care paket održavanja 250 evra

Mesečna rata podrazumeva i jednogodišnje besplatno osiguranje od totalne štete i krađe.

Izvor: B92

1 komentar
  1. Goran Šundrić

    Odvratan je ovaj nazovi auto! Nije ni kombi već kamion! Gledam cenu novog da znam pošto da ga prodam pošto ga dobijam na poklon. Zabrinut sam da li uopšte ima kupaca za ovakvu kreaciju na četri točka. Bilo bi bolje ovo čudo od vozila modifikovati u kampersko vozilo,’tad bi ličilo na nešto!! Nekadašnji jugić i florida su bili zlato prema ovoj “modernoj” kreaciji. Fiat nam je ovoga puta dao da proizvodimo njihov najružniji auto koji su oni ikada u svom postojanju osmislili. Da li možemo to da promenimo jer ovako imamo domaći auto koji nije ni za razgledanje a kamoli za kupovinu! Uvreda za vozača XXI veka, eto to je fijat 500 L !!!!!!!😒

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)