Datum:

26.10.2016. 16:08

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Posebno kreiran lojalti program omogućava vlasnicima FIAT vozila u Srbiji da zamene svoj automobil za novi model iz proizvodnog programa ove kompanije, dok će stari automobil iskoristiti se kao učešće za kredit.

Lojalti program dodatni je bonus za sistem zamene “staro za novo”, ukoliko se za zamenu koristi FIAT vozilo. Ponuda nije ograničena samo za vlasnike Punto Classic modela već važi i za ostale modele FIAT programa.

Na konkretnom primeru modela Punto, to bi značilo da vlasnik doveze automobil na procenu kod nekog od ovlašćenih prodavaca komapnije FCA Srbija. Na iznos procene doda se vrednost od 1.300 evra u dinarskoj protivvrednosti, kao bonus u slučaju da je klijent odlučio da kupi FIAT Tipo sedan, ili iznos od 800 evra u za kupovinu nekog drugog modela. Zbir ove dve sume dovoljan je kao učešće za kredit prilikom kupovine novog modela iz FIAT game, kažu u tom proizvođaču.

Ponuda se odnosi isključivo na vlasnike FIAT vozila i važi do kraja 2016. godine, a više detalja može se saznati na zvaničnom sajtu.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)