Datum:

20.06.2013. 10:17

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 4232 pregleda

Zahvaljujući kompaniji FIAT automobili Srbija (FAS) domovi zdravlja u Srbiji od sada će imati na raspolaganju 54 vozila FIAT Panda za palijativno zbrinjavanje pacijenata.

Vozila je obezbedio FAS i njegov ovlašćeni prodavac u Srbiji, Auto-kuća “Kole”.

Ključeve automobila direktorima domova zdravlja svečano su uručili Slavica Đukić Dejanović, ministarka zdravlja, Vensan Dežer, šef delegacije EU u Srbiji i Milan Pajević, direktor Kancelarije za evropske integracije.

“Bez obzira u kojoj sferi poslujete, jako je važno da osluškujete šta je potrebno zajednici u kojoj radite i da odgovorite na te potrebe”, istaknuto je u kompaniji FAS.

“U želji da pomognemo da zbrinjavanje pacijenata bude što brže, odlučili smo da za 54 zdravstvene ustanove u Srbiji obezbedimo model FIAT Panda, automobil koji će na najbolji način odgovoriti njihovim zahtevima”, dodaje se u saopštenju FAS-a.

Jedan od prioriteta ove kompanije, kako se navodi, je i društveno odgovorno poslovanje, a cilj je da se na dugoročnom nivou pruži podrška lokalnoj zajednici u različitim oblastima – sport, umetnost, zdravstvo i kultura.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)