Datum:

13.02.2013. 16:18

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara 3222 pregleda

Ferrari je zvanično potvrdio kako će na skorašnjem salonu u Ženevi predstaviti naslednika legendarnog Enza. Ova vest bila je očekivana, ali način na koji ju je italijanski proizvođač objavio niko nije mogao predvideti.

Ferrari je, naime, odabrao pomalo neobičan medij za najavu svog novog superautomobila – Instagram. Platforma za deljenje fotografija slična raširenim društvenim mrežama dobila je tako prvi zvanični izveštaj za medije jednog od najprestižnijih predstavnika automobilske industrije. Sudeći po lošem engleskom kojim su najavili svoju jurilicu, čini se kako su u Maranelu jako uzbuđeni oko skorašnje premijere:

“Geneva motor show – dolazim da vam uzmem srca. Najmoćniji Ferrarijev hiperauto oduzeće vam dah, hiperauto koji može zaseniti svu konkurenciju. F1 tehnologija direktno je nasledilo ovo remek-delo, automobil koji može skrenuti u zavoj kao F1 bolid, auto nabijen “downforce-om” kao i pravi F1 bolid,” stajalo je na spomenutom Instagramu. Ipak, kako se premijera sve više bliži, ovakva nespretna najava lako pada u zaborav.

Izvor: Index

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)