Datum:

09.06.2013. 20:22

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara 4280 pregleda

U proteklih nekoliko godina, Kina je postala apsolutno središte sveta automobilskih proizvođača, ali sudeći prema Ferrariju, Meksiko takođe ima ogroman potencijal da postane nova Kina automobilskog sveta.

U razgovoru sa Džonatonom Beketom, izvršnim direktorom “Burgess Yachts”-a i Đanpaolom De Feliće, direktorom “Gotham Jets”-a, CEO Ferrarija za Severnu Ameriku Marko Montijači je izjavio: “Meksiko je nova Kina. Vidimo pokazatelje da se mnogo proizvođača vraća nazad u Meksiko. Kvalitet obrazovanja je apsolutno izvanredan, a tu je i blizina Sjedinjenih Američkih Država. Plus, tamo je došlo do promene vlasti.”

Shodno tome što je prvi čovek Ferrarija Luka di Montecemolo nedavno najavio da će se Ferrari od sada voditi principom veće ekskluzivnosti a ne većim proizvodnim brojkama, Matijači je otkrio da je eksluzivnost koju ovom brendu može pružiti Meksiko vrlo zadovoljavajuća.

“Kada smo predstavili novi LaFerrari, bili smo pozitivno iznenađeni da sada imamo listu od 15 milijardera koji žele svoj primerak ovog automobila,” objašnjava Matijači i dodaje: “Mogu vam reći da 2003. godine, kada je Enzo lansiran u Meksiko, nismo imali takve vrste zahteva. Stoga je ovo zaista važan pokazatelj.”

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)