Datum:

05.08.2020. 9:08

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Proizvođač automobila Ferari, koga kontroliše investiciona kompanija porodice Anjeli, Ekor NV, revidirao je ovogodišnje prihode pre kamata, poreza i amortizacija i oni bi trebalo da iznose između 1,075 i 1,125 milijardi evra, prenosi Blumberg.

Nova očekivanja poklapaju se sa prognozom koja je projektovana u maju, kada je su predviđeni prihodi između 1,05 i 1,2 milijarde evra, navodi Blumberg.

Odluka proizvođača luksuznih automobila da prilagodi asortiman pokazuje da čak i većina najznačajnijih svetskih brendova oseća pritisak zbog pandemije koronavirusa.

Kompanija Ferari je uverena da će u drugoj polovini godine, zahvaljujući snažnim narudžbinama, uspeti da nadomesti novac, i ona je, pored kompanije Tesla, jedna od retkih proizvođača automobila čije su akcije ove godine porasle.

Italijanska kompanija, koja je zaposlenima davala plate u celosti tokom zatvaranja zbog krize sa koronavirusom, ostvarila je prodaju od 571 milion evra, u poređenju sa procenom od 574,4 miliona za drugi kvartal. Neto prihod je iznosio devet miliona evra, što je skoro četiri puta više od 2,3 miliona, koliko su predviđali analitičari.

(Foto: REUTERS/Flavio lo Scalzo/File Photo)

Izvor: N1

0 komentara
Ostavi komentar
Ime (*)

E-mail (*)

Komentar

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)