Datum:

22.03.2018. 10:38

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara pregleda

Sve spremno za početak ovogodišnjeg “Bg kar šoua” i Sajma motocikala, koji počinju u četvrtak u Beogradu i traju do 28. marta. Pojedinačne ulaznice 300 dinara, grupne 200, a za đake i studente 150.

Beogradski sajam će ponovo biti centar auto–industrije ovog dela Evrope, kaže, za “Novosti”, menadžer projekta “Bg kar šou” i Sajma motocikala Zoran Lupšić, najavljujući novi spektakl na točkovima od 22. do 28. marta.

– Na štandu SAT-a će biti izložen “ferari GTC 4 luso”, a na štadu Asocijacije automobilskih novinara trkački “lamborgini” – kaže Lupšić. – Oni su samo šlag na torti za posetioce, koje očekuje veliki broj premijera i noviteta koji stižu direktno sa Salona u Ženevi.

Posetioci će imati priliku ne samo da vide najnovije automobile i motocikle, već i da ih kupe po znatno nižim cenama, uz, kako svi tvrde, dosad najpovoljnije kredite.

– Popusti će biti i do 7.000 evra, koliko daje “Kija” za neke svoje modele. Skoro da nema izlagača koji nije znatno snizio cene ili ponudio beskamatno kreditiranje – kaže Lupšić.

Ono što je prema mišljenju prvog operativca ove manifestacije veoma zanimljivo jeste činjenica da će biti izložen izuzetno veliki broj terenskih vozila svih vrsta i kategorija, ali i da će dosta pažnje biti posvećeno prezentaciji “zelenih” tehnologija.

– Potvrda toga je činjenica da će ministar ekologije Goran Trivan u četvrtak u 11.00 svečano otvoriti Sajam – kaže Lupšić. – Ovaj sajam je oduvek pokazivao i smer u kome ide automobilska industrija.

Mnogo pažnje će ove godine biti posvećeno i posetiocima. Njih će čekati mnogobrojni prateći sadržaji, kao i nekoliko velikih nagradnih igara, pa će najsrećniji i najveštiji među njima moći, na primer, da prate fudbalsku reprezentaciju Srbije u Rusiji ili da uživaju u majstorskim vožnjama Valentina Rosija i drugova na pisti u Sakseringu u Nemačkoj.

Cene ulaznica Beogradski sajam nije menjao godinama. Tako će cena pojedinačne ulaznice biti 300 dinara, grupne 200, a grupne za đake i studente 150 dinara. Nisu menjane ni cene parkiranja. Parking će se plaćati 100 dinara po započetom satu. Tokom “porodičnog dana” 27. marta, cena “porodične” ulaznice biće 500 dinara, a važiće za decu do 16 godina u pratnji roditelja.

Radno vreme Sajma biće od 10 do 20 časova.

Raste prodaja

Prodaja novih automobila u Srbiji nastavlja da raste po stopi od oko 10 odsto na godišnjem nivou.

U prva dva meseca ove godine prodato je 3.356 vozila, što je za 336 više nego lane u istom periodu.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)