Datum:

18.12.2018. 9:46

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Kompanija “Fijat Krajsler automobili Srbija” je prva na našem tržištu po prodaji takozvanih “Lakih komercijalnih vozila”.

Brend “Fijat profesional” je u Srbiji prodao u prvih deset meseci 1.654 vozila što čini tržišni udeo od neverovatnih 29,8 odsto, pri čemu treba istaći da je naša kompanija zastupnik za ovaj brend i na tržištima Crne Gore i cele Bosne i Hercegovine gde takođe beleži sve bolje rezultate.

– Od 2010. godine Fijat Krajsler automobili Srbija je na lderskoj poziciji u ovom segmentu – kaže Igor Ševo komercijalni direktor FCA Srbija – Tržište u Srbiji je naprosto eksplodiralo u kategoriji vanove jer skoro svi prepravljaju putnička vozila u laka komercijalna.

Ševo ističe da je “Fijat” tu u prednosti i da oni ne prepravljaju putnička vozila već ih u fabrici odmah prave po homologaciji “N1” pa je tako, dosta kupaca ove godine odlučilo da svoj mali biznis obavlja “fijatom 500 L” iz Kragujevca koji ima “N1” homologizaciju.

– Na ova vozila pravna lica ne plaćaju PDV a imju i neke druge benefite.- objašnjava komercijalni direktor FCA Srbija – Mi pri tome imamo u ponudi kompletan asortiman novih vozila, od najmanjeg “fijorina” do “dukata” koji je i najprodavanije vozilo u svojoj kategoriji u Evropi.

“Fijat- Krajsler automobili”, globalna kompanija koja je prošle godine napravila i prodala 4,7 miliona vozila u 140 zemalja sveta, u svojoj ponudi ima i motore pokretane ekološki “metanom” (CNG) koji ne samo da je veoma ekonomičan već zbog svoje “zelene crte” omogućava vlasnicima vozila sa tim pogonom d abez problema posluju i u centrima najvećih svetskih gradova iz kojih su davno proterani zagađivači sa motorima koje pokreću klasični motori na benzin ili dizel.

Kompanija “FCA Srbija” je na prigodnoj svečanosti u beogradskom restoranu “Košuta”, zajedno sa svojim dilerima i kupcma, proslavila uspešnu poslovnu godinu.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)