Datum:

04.11.2016. 19:29

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

1 komentara pregleda

Poslednji opoziv Dodge Vipera odnosio se na samo 14 modela, ali sada je novi rekord postavljen: reč je o opozivu dva primerka, prema zahtevu američke Nacionalne administracije za bezbednost u saobraćaju.

Problem, odnosno uzrok opoziva, identifikovan je kod vazdušnih jastuka, koji tokom aktivacije mogu učiniti da se vrata sa vozačeve strane tokom sudara otkinu.

Dva vozila na koja se odnosi opoziv proizvedena su u Conner Avenue farbici između 6. i 8. januara ove godine. Njihovi vlasnici već su obavešteni i pozvani da dovezu svoja vozila u lokalna predstavništva kako bi se gornji bočni panel zamenio, što će dovesti i do rešenja problema zbog kog je opoziv izdat.

Iako je ovaj problem jasno izolovan, još uvek je neobično mali broj opozvanih vozila, a on jasno pokazuje koliko je mali obim ovih automobila koji se proizvodi i prodaje. Aktuelni model za četiri godine nije prodat ni u 1000 primeraka, a očekuje se da ove godine prodaja neće nadmašiti brojku od 600 jedinica. Iduće godine očekuje ga prestanak proizvodnje.

1 komentar

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)