Datum:

24.12.2016. 20:45

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Faraday Future već je objavio video na kom možemo videti njihov prototip protiv, između ostalog, Teslinog Modela X, a ako ste se ikada pitali kako bi se on snašao protiv najboljeg što Tesla može ponuditi, evo odgovora na to pitanje.

Kad je u pitanju ova trka, Tesla raspolaže svojom Model S P100D perjanicom sa Ludicrous modom. Prema podacima ove kalifornijske kompanije, ovo je treći proizvodni automobil po ubrzanju na svetu, sposoban da od 0 do 100 km/h stigne za 2.5 sekunde.

I prototip za Faraday Future-a je jedan od tih automobila koji do stotke ubrzava za manje od tri sekunde, a sudeći po onome što se može videti u prethodnom videu, ne samo da je u stanju da pobedi Model X, već i Bentley Bentayga i Ferrari 488 GTB modele.

Na ovom kratkom snimku vidimo Model S P100D u borbi sa verovatno najvećim rivalom kog može imati, što znači da bi pobeda prototipa Faraday Future-a ovoj kompaniji donela definitivnu poziciju na tronu ultimativnog Teslinog rivala.

Njazad, na snimku ćete videti vrlo tesan rezultat između ova dva automobila i mada je sam video u većoj meri teaser nego prikaz stvarne trke, ipak ćete saznati ko je prvi prošao liniju cilja.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)