Datum:

19.12.2018. 21:58

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara pregleda

Veliko priznanje dobio je Opel za svoje vozilo opel kombo lajf! Vipenamenski automobil iz Riselshajma poneo je prestižnu nagradu „best buy“ u izboru renomiranog Autobesta!

To praktično znači da su ugledni novinari, smatrali da opel kombo lajf nudi najviše za uloženi nov.

Novi Opel Combo Life impresionira sa najboljim odnosom cene i kvaliteta, inovativnim sistemima asistencije vozaču, visokim komforom i pa nije iznenadjenje da je izabran za ,,best buy automobil u Evropi 2019’’ od strane merodavnog Autobest žirija, koji je bio posebno impresioniran sa odličnim odnosom cene i kvaliteta ovog automobila. Combo Life je pobedio pet drugih brendova koji su konkurisali za titulu (Citroën C4 Cactus, Dacia Duster, Ford Focus, Kia Ceed, Toyota Corolla).

Žiri novinara iz 31 evropske zemlje je odlučio u korist Combo Life-a nakon finalne runde testiranja na Vairano stazi u Italiji. Opel nudi ultra moderne tehnologije kao što su adaptivni tempomat, upozorenje na pospanost vozača, kamera sa uglom od 180 stepeni, head-up displej i ,,Flank Guard’’ zaštitu karoserije na boku vozila. Combo takođe kombinuje komfor i dinamiku u vožnji kao kod putničkih automobila sa mogućnostima mini vena. U svojoj evaluaciji članovi žirija su se fokusirali i na troškove održavanja, dostupnost rezervnih delova i standarde servisiranja. Pobednik ,,best buy automobila u Evropi 2019’’ mora da bude automobil koji je sveobuhvatan, tako da se peta generacija Comba pokazala nepobedivom.

– Mi smo oduševljeni odlukom 31 nezavisnog člana žirija AUTOBEST’’, rekao je generalni direktor Opela, Mihael Lokšeler ,-Combo jednostavno nudi mnogo automobila za uloženi novac – što je ključna stavka u osvajanju titule best buy automobil u Evropi. Novi Opel Combo je svestran talenat koji može da uradi skoro sve. Ovaj model igra važnu ulogu u našoj proizvodnoj ofanzivi tokom koje ćemo predstaviti osam novih modela u naredne dve godine.’’

– Imali smo veoma jaku konkurenciju između finalista, rekordan broj u istoriji AUTOBEST-a. Opel/Vauxhall Combo Life, zajedno sa Citroën Berlingom i Peugeot Rifterom – koji su se takmičili kao jedan model, još jedna stvar koja se prvi put desila u našoj istoriji – uspeli su da impresioniraju članove žirija i zasluže titulu best buy automobila u Evropi. Modeli koji su pobedili su jednostavno efikasno rešenje za evropskog kupca,’’ rekao je Dan Vardi, osnivač i predsednik AUTOBEST-a.

Kao ,,best buy automobil u Evropi 2019’’ Combo Life nastavlja snažnu Opelovu tradiciju. Tokom proteklih godina, proizvođač automobila iz Riselshajma je bio dva puta uspešan u AUTOBEST izboru. Opel Corsa je osvojila titulu 2007. i 2015.

AUTOBEST dodeljuje nagradu ,,best buy automobil u Evropi’’ od 2000. godine.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)