Datum:

27.06.2017. 19:32

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Aston Martin je objavio svoje planove o pravljenju proizvodne verzije RapidE koncepta koji je predstavljen pre oko dve godine.

Finansijski problemi ove kompanije osujetili su je u nameri da se udruži za LeEcom. Umesto toga, kompanija Williams Advanced Engineering je vodeći partner na ovom projektu.

Ova promena će dovesti do toga da se RapidE na tržištu pojavi 2019. godine, a s obzirom da je ista ova kompanija već radila sa britanskim proizvođačem na originalnom konceptu, onda se to može pokazati kao prava stvar.

Detalji o ovom vozilu su za sada oskudni, ali je poznato da će biti zasnovan na Rapide AMR-u, te da će predstavljati kombinaciju sportskog automobila sa četvoro vrata i dinamičnosti Rapide S modela. Snagu će mu obebeđivati električni motori što će dovesti do toga da će on svojim kupcima nuditi „jedinstveno vozačko iskustvo”, bolje od bilo kog prethodnog Aston Martina.

Endi Palmer, CEO Aston Martina, u izjavi ovim povodom rekao je: „Predstavljanjem RapidE koncepta u oktobru 2015. došli smo do još jedne prekretnice, uz potvrdu da ćemo proizvoditi električni Aston Martin. RapidE će biti prikaz Aston Martinove vizije, želje i sposobnosti da prihvati radikalne promene, napraviviši tako novu vrstu automobila koja ostaje verna svom poreklu i oduševljava naše kupce.”

Proizvodnja Aston Martin RapidE modela biće ograničena na 155 jedinica, a više informacija o njemu biće poznato sa približavanjem premijere proizvodne verzije.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)