Datum:

24.07.2016. 11:51

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Predstavnici kompanije EKO SERBIA, sa predstavnicima Agencije za bezbednost saobraćaja, na konferenciji za medije u četvrtak, 21. jula 2016. godine, zvanično su objavili početak partnerske saradnje i ovom prilikom potpisan je i Protokol o saradnji kojim se EKO pumpe priključuju letnjoj kampanji prevencije saobraćajnih nezgoda pod nazivom “Vozi odmoran”. Kampanja ima za cilj da istakne važnost redovnih pauza u toku daljih putovanja i namenjena je svim putnicima u letnjoj sezoni, kako u tranzitu, tako i na lokalnim relacijama.

Kompanija EKO Serbia je prepoznata kao društveno odgovorna kompanija i uključena je u kampanju na dva načina. Saveti za bezbedno putovanje u formi lifleta sa prevodom na 4 jezika biće distribuirani vozačima na EKO pumpama širom Srbije. Pored edukativnog dela, na EKO pumpama na auto putu biće postavljene oaze za odmor, a u danima i satima kada je na putevima najveća gužva promo timovi će putnicima, koji naprave pauzu na EKO pumpi Sopot i Ćuprija 1, podeliti besplatno flašice sa vodom kako bi se osvežili pre nastavka putovanja. Krajem letnje sezone, oaze za odmor biće postavljene na pumpama u suprotnom smeru EKO Ćuprija 2 i Vrčin, zbog povećanog broja putnika u tranzitu pri povratku sa odmora.

Leto je vremenski period kada se na putevima dešava najveći broj nezgoda, kada je na putevima najveća gužva i kada, često umorni, vozači naprave propust zbog koga stradaju čitave porodice. Ova edukativno preventivna kampanja, nastaviće se i nakon leta kroz zajedničke aktivnosti kompanije EKO i Agencije za bezbednost u saobraćaju. Prisutnima su se obratili Jasmina Milošević, direktor Agencije za bezbednost saobraćaja, Goran Dejanović, generalni direktor EKO Serbia, Vassilis Makris, komercijalni direktor EKO Serbia, Marija Lukić, marketing i PR menadžer EKO Serbia.

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)