Datum:

30.07.2015. 13:33

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 2565 pregleda

Britanski tabloid Daily Mail objavio je interesantnu glasinu – da će Dženson Baton biti jedan od voditelja Top Gear-a, zajedno sa Krisom Evansom.

Top Gear kakav znamo završen je 25. marta, kada je Džeremi Klarkson raskinuo ugovor sa BBC-jem, a njemu su se pridružile i njegove kolege Džejms Mej i Ričard Hamond.

BBC je brzo reagovao i angažovao Krisa Evansa, koji će voditi ovu emisiju od sledeće godine, dok bi drugi voditelji trebalo da budu odabrani nakon niza audicija kojima može da prisustvuje i da se prijavi svako. Čini se da je vozač Formule 1 pokazao interesovanje da se pridruži Evansu i da će ova vest uskoro biti zvanično potvrđena.

Isti izvor kaže da postoji mogućnost i da se voditeljka Classic Car Show-a Džodi Kid pridruži triju Top Gear-a, tako da bi on mogao da se sastoji od Evansa, Batona i Kidove.

Ovu vest ipak bi trebalo uzeti sa dozom opreza, zato što Baton nije izrazio želju za napuštanjem Formule 1. Tačnije, on će svoje planove o angažmanu za 2016. godinu otkriti za nekoliko meseci.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)